fbpx
Skip links

Gratis Website Analyse waar je écht iets uithaalt

Heb je een website maar doet hij niet wat hij moet doen? Wij analyseren jouw website volledig gratis. Professioneel advies! Een document vol relevante informatie.

Vraag je gratis analyse aan Waar we op letten
Technisch advies Inhoudelijk advies Binnen 1 werkdag Videoanalyse Volledig gratis

Design

Hoe ziet jouw website er uit? Oogt hij modern of ziet hij er verouderd uit? Wat met de lettertypes en kleurpaletten? Spreek je met deze look and feel de juiste doelgroep aan online? We lichten de het design toe en doen suggesties waar wij verbeteringen zouden zien.

Inhoud

Hoe is je website neergepend? Past dit bij je doelgroep? Wordt er gelet op relevante keywords? Gebruik je een juiste koppenstructuur? Mensen lezen in een F-vorm. Staat al de relevante informatie above the fold?

Interface en werking

Is je site logisch gestructureerd? Staan de formulieren waar ze moeten staan? Vind je alles snel terug? Wij analyseren jouw website volledig en controleren de gebruiksvriendelijkheid. Zijn er knoppen die niet werken? SSL certificaat? We controleren of jouw website beveiligd is.

SEO

Is jouw website geoptimaliseerd voor zoekmachines of laat je hier een steek vallen? Ontbreken er alt tags en meta beschrijvingen? Kan Google je gemakkelijk vinden? In dit seo rapport controleren we tevens ook op welke zoekwoorden je nog harder zou kunnen inzetten om hoger te scoren in de zoekresultaten. Een PDF boordevol informatie waar je echt iets aan hebt in jouw gratis seo analyse.

Website Analyse Aanvragen

We bezorgen jouw website analyse de eerstvolgende werkdag in jouw mailbox

We behandelen je website analyse met de nodige privacy