fbpx
Skip links

Wij bouwen professionele websites die écht werken

Heb je nog geen website of ben je niet tevreden van je huidige website? Een website kan er mooi uitzien. Maar doet hij wel wat hij moet doen?
Vraag jouw offerte aan Ontdek hoe we dit doen
Meer omzet Hoog in Google Analytics Google Ads

Je mag er van uitgaan dat jouw website:

Snel laadt

Wanneer jouw parel gelanceerd wordt, verlies je liefst geen bezoekers omdat je website lang moet inladen. Wij verzorgen een snelle laadtijd zodat je klanten niet afhaken.

Mobielvriendelijk

Meer dan 58% van het webverkeer surft mobiel. Wij ontwerpen responsive websites die bruikbaar zijn op ieder apparaat.

Aanpasbaar

Jouw website wordt ontwikkeld in een modulair systeem. WordPress is het meest gebruikte content management systeem. De voordelen zijn eindeloos. Je zit dus niet vast in een aantal pagina’s of layout. Jouw website groeit mee met je bedrijf. 

Geoptimaliseerd is voor Google

Een werkende website spreekt voor zich. Maar zonder websiteverkeer zal jouw site haast geen klanten scoren. Wij optimaliseren jouw website zodat je gevonden wordt in zoekmachines.

Technisch gekoppeld is aan de juiste tools

Wie bezoekt jouw website? Hoe word je gevonden? Waar haken ze op af? Bij oplevering implementeren wij technisch de juiste tools.

Gebeurtenis tracking

Vanwaar komen je klanten? Omdat conversiegerichte websites ontwikkelen, kan je perfect achterhalen vanwaar je lead vandaan komt.

PROGRESSIO

MCM Lier

Slagerij Van Puyvelde

Hoe ziet onze samenwerking er uit?

In 7 stappen naar jouw online succes!

Verkennend gesprek

In een leuke meeting bespreken we naar wat je nu echt op zoek bent. Volledig afgestemd op je onderneming. 

Uitwerken van de huisstijl en aanleveren content

Nu we elkaar beter kennen kunnen we de look and feel op poten zetten. In tussentijd verzamelt u alle nodige content.

Eerste versie

Wij bouwen de website volledig uit met de aangeleverde content en doen hier suggesties in. Er worden opmerkingen verzameld. WIj zorgen ervoor dat de website goed gefundeerd is.

Tweede versie

Jouw website is bijna klaar. Wij voeren de eerste opmerkingen en feedback meteen door. Zo kunnen we snel schakelen in het proces. U krijgt in notime de tweede versie te zien. 

Finale versie

Na feedback ronde twee zorgen we dat alles juist staat en de inhoud volledig overeenstemt met de kernwaarden van jouw onderneming. De website is volledig klaar!

Lancering op het net

We gooien jouw website live op jouw domein. Je succes kan beginnen! 

Technische optimalisatie

Na de lancering volgen wij alles op de voet op. We implementeren de juiste tools om beter te scoren. We optimaliseren jouw website zodat hij snel laadt en vindbaar is in zoekmachines. 

Vraag hier je offerte aan

Kies je voor Addmore dan kies je voor een flexibele en jeugdige samenwerking met een conversiegerichte website als resultaat.

We verzorgen spoedig een antwoord op al je vragen